Zvieratá ako súčasť Vášho svadobného dňa!

Sú súčašťou nášho každodenného života. Zdieľajú s nami často jeden byt, jednu posteľ, zaberajú najväčšie miesto na gauči. Sú pri nás v tých najkrajších chvíľach a sedia nám po boku aj počas tých zlých dní. Tak prečo z nich nespraviť súčasť náášho svadobného dňa, ktorý sa zaraďuje medzi najdôležitejšie okamihy v našich životoch? 

Ak aj Vy plánujete svadobný deň zdieľať s Vašim domácim miláčikom, my sme tu pre Vás s cennými radami, či Váš miláčik je vhodný na takúto udalosť alebo ho naopak tým vystresujete, ako ho zapojiť do celého svadobného procesu a na čo všetko nemôžete zabudnúť. 

 

Medzi najčastejšie zvieratká na svadbe patria jednoznačne psy a následne mačky. Sú to naši členovia rodiny a najlepší priatelia. Ale keď hovoríme o zvieratkách na svadbe, môžeme sa baviť aj o účasti zvieratok na fotení alebo na programe. Na svadobných foteniach si často môžeme všimnúť kone. Na svadbách možeme zase vidieť biele holuby, ako ich novomanželia spoločne vypúšťajú na znak čistej lásky. 

 

Za akých okolností sa môže Váš štvornohý miláčik zúčastniť svadby?

  • nemá problém s väčším množstvom ľudí a hlukom
  • je naučený na základné povely a spolupracuje s Vami
  • je priateľský k ľuďom a nemá problém s dotykmi
  • miesto svadby a obradu Vám dovoľuje mať svôjho miláčika pri sebe

Svadobný styling zvieraťa

Možno sa Vám to bude zdať smiešne ale aj domáceho miláčika treba pripraviť na tento veľký deň. Minimálne ho okúpať, vyčesať, ostrihať pazúriky. Taktiež ho zľadiť do celkového svadobného konceptu a doľadiť ho o napríklad o motýlika, saténovú mašľu alebo podobné ozdôbky. 

 

Jedinečný prvok na svadbe

Prítomnosť domáceho miláčika na zahraničných svadbách sa neberie výnimočne, skôr je to viac-menej pravidelnosť. U nás na na Slovesnku je to však stále jedinečný prvok, ktorým milo dokážete prekvapiť svojich hostí. Na niektorých hostí môže pôsobiť dokonca antistresovo. Na odbúranie stresu môže slúžiť aj pre nevestu či ženícha, ktorí majú vo svojom zvieratku oporu. 

Okrem toho napríklad psíka môžete využiť ako "družičku". Môže Vám priniesť počas obradu Vaše prstienky alebo ho môžete využiť ako oznamovateľa o príchode ženícha či nevesty pomocou tabuliek zavesených na krku. 

 

Načo nesmieme zabudnúť

  • na pravidelný prísun čistej vody
  • pamlsky alebo granule ( dôležité je nezabudnúť misky)
  • vodítko alebo postroj
  • prepravka alebo pelech na kľudnom mieste
  • hygienické vrecká pre psy 

V každom prípade vytvoríte jedinečné spomienky pre seba a aj pre svojho štvornohého miláčika. Raz sa obzriete na svadobné fotky a budete radi, že ste tak spravili.